De nem oltat

2022.02.22. 13:10

Djokovic még nem mondott le Indian Wellsről és Miamiról

A világelső Novak Djokovic oltatlansága ellenére még bízik abban, hogy teniszezhet márciusban az amerikai szupertornákon.

"A mai állás szerint nem léphetek pályára Indian Wellsben és Miamiban, de várjuk ki a dolgok alakulását" - jelentette ki a jelenleg Dubajban versenyző 20-szoros Grand Slam-bajnok. "Remélem, a következő hetekben változik a helyzet az Egyesült Államokban."

   

A férfi és női élteniszben a márciust hagyományosan az ötödik Grand Slamnek is hívott kaliforniai, majd a floridai torna tölti ki, mivel mindkét esemény másfél hétig tart. Indian Wells március 10-én, míg Miami március 23-án rajtol, Djokovic előbbit ötször, utóbbit pedig hatszor nyerte meg.

   

A 34 éves klasszis hétfőn Dubajban vívta december 3. óta az első tétmeccsét, mivel oltatlansága miatt - kilencszeres bajnokként - nem indulhatott el januárban az Australian Openen. Az Egyesült Arab Emírségekbe ugyanakkor negatív koronavírusteszttel is beléphetett. Visszatérésre remekül sikerült, ugyanis 6:3, 6:3-ra verte az olasz Lorenzo Musettit.

Forrás: MTI

Címkék#djokovic

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában