la liga

2021.10.04. 09:30

Kirúgták a Levante edzőjét

Menesztette Francisco José López Fernández vezetőedzőt a spanyol labdarúgó-bajnokságban nyolc forduló után nyeretlen Levante.

Levante UD manager PACO LOPEZ before during La liga match between Levante UD and Celta de Vigo at Ciutat de Valencia Stadium on September 21, 2021. (Photo by Jose Miguel Fernandez/NurPhoto) (Photo by Jose Miguel Fernandez/NurPhoto) (Photo by Jose Miguel Fernandez / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: Jose Miguel Fernandez

A valenciai klub honlapjának vasárnap esti közleménye felidézi, hogy az 54 éves López 1995-ben játékosként erősítette az együttest, majd 2017 nyarától a Levante tartalékcsapatának edzője volt. A következő év márciusában vette át az első keret irányítását, és a bennmaradás kiharcolása után három teljes idény jutott neki a kispadon.

Ebben az időszakban az együttes sorrendben a 15., a 12. és a 14. helyen végzett a La Ligában – idén tavasszal ráadásul elődöntős volt a Király Kupában –, a mostani szezonban viszont még nyeretlen, négy vereség mellett négy döntetlenje van.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában