psg

2021.10.15. 13:15

Juan Bernat több mint egy év után térhet vissza

Súlyos térdsérüléséből felépülve a spanyol Juan Bernat több mint egy év után ismét bekerült a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának meccskeretébe.

Paris Saint-Germain's Spain defender Juan Bernat arrives for a training session at the Camp des Loges football club's training ground in Saint-Germain-en-Laye, near Paris, on September 24, 2021. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Franck Fife

A klub pénteki közlésében kiemelte: a 28 éves balhátvéd az elmúlt hetekben már a csapattal együtt készülhetett, és azzal, hogy játékra alkalmas állapotba került, posztját illetően versenyhelyzetet teremt a portugál Nuno Mendesszel, ami jó hír Mauricio Pochettino vezetőedző számára.

Bernat 2018 nyarán a Bayern Münchentől érkezett a PSG-hez, amelyben 76 tétmérkőzésen hatszor volt eredményes, öt alkalommal a Bajnokok Ligájában.

Legutóbb 2020. szeptember 16-án játszhatott, amikor a Metz elleni bajnoki összecsapáson elszakadt a bal térdszalagja.

A PSG-nek ugyanakkor nélkülöznie kell azokat a dél-amerikai légiósait, akik csütörtökön még hazájuk képviseletében világbajnoki selejtező-mérkőzésen voltak érdekeltek, így

nem játszhat az argentin Lionel Messi, Angel di María, Leandro Parades, valamint a brazil Neymar és Marquinhos sem.

A 22-es meccskeretből szintén hiányzik a kapus Keylor Navas, aki Costa Rica szerda esti vb-selejtező összecsapásán szenvedett izomsérülést.

A bajnokságban éllovas párizsiak a tizedik forduló nyitómérkőzésén a tabellán negyedik Angers gárdáját fogadják péntek este 21 órai kezdettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában