rb leipzig

2021.08.12. 18:00

Willi Orbán nagyon elégedett az új edzővel

Az új edző, Jesse Marsch csapatépítő képességeit dicsérte a német Bundesliga 2021/2022-es szezonja előtt Willi Orbán, a bajnoki ezüstérmes RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója.

Leipzig's Hungarian defender Willi Orban (L) and Dortmund's Belgian forward Thorgan Hazard vie for the ball during the German first division Bundesliga football match BVB Borussia Dortmund v RB Leipzig in Dortmund, western Germany on May 8, 2021. (Photo by LEON KUEGELER / POOL / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Leon Kuegeler

„Egyetlen edző sem tudott még ilyen bizalmas légkört kialakítani a pályafutásom során,

jó érzés azt hallani, hogy »fiúk, a ti problémátok az én problémám is«”

- mondta a 28 éves játékos a Sportbuzzer német szakportálnak.

„Az ilyen trénerért tűzbe megy az ember”

- tette hozzá.

Ami a Bayern Münchenhez távozott Julian Nagelsmannt illeti, a magyar hátvéd közölte, a két év alatt tőle elsajátított tudást a folytatásban is hasznosítják majd.

A Gulácsi Pétert és Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató, Bajnokok Ligája-elődöntős lipcseiek vasárnap Mainzban kezdik meg a 2021/2022-es Bundesliga-szezont.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában