la liga

2021.07.09. 11:01

Simeone szerződést hosszabbított az Atléticóval

Diego Simeone vezetőedző 2024 júniusáig meghosszabbította a szerződését a spanyol bajnok Atlético Madrid labdarúgócsapatánál.

Diego Simeone head coach of Atletico Madrid after the La Liga Santander match between Real Valladolid CF and Atletico de Madrid at Estadio Municipal Jose Zorrilla on May 22, 2021 in Valladolid, Spain. Sporting stadiums around Spain remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: Jose Breton

Az 51 éves argentin tréner 2011 vége óta irányítja a fővárosi együttest, amellyel összesen nyolc trófeát gyűjtött. Az idei sikert megelőzően 2014-ben is bajnokok lettek, az Európa-ligában és az Európai Szuperkupában 2012-ben és 2018-ban diadalmaskodtak, 2013-ban spanyol kupát, egy évvel később Spanyol Szuperkupát nyertek. Ezen kívül kétszer – 2014-ben és 2016-ban – döntőt játszottak a Bajnokok Ligájában.

Simeone – aki játékosként 1996-ban bajnok és kupagyőztes lett az Atléticóval – a klub történetének legeredményesebb edzője a legtöbb trófeával és a legtöbb megnyert mérkőzéssel (527 meccs/316 győzelem).

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában