rb leipzig

2021.06.09. 13:30

Willi Orbánt választották a szezon legjobbjának Lipcsében

A részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott védőjét, Willi Orbánt választották a szezon legjobbjának az RB Leipzig szurkolói.

duels, duel Willi Orban (RBL) versus Theodor Gebre Selassie (Bremen). GES / Football / DFB Cup semi-finals: SV Werder Bremen - RB Leipzig, April 30, 2021 Football / Soccer: German Cup, semi-final: Werder Bremen vs. RB Leipzig, Bremen, April 30, 2021 | usage worldwide (Photo by Marvin Ibo G?ng?r / GES-Sportfoto / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: AFP / GES-Sportfoto / dpa Picture-Alliance

Fotó: Marvin Ibo Güngör

A lipcsei klub a Twitter-oldalán közölte a voksolás végeredményét. A drukkerek még a szintén magyar válogatott kapusra, Gulácsi Péterre, valamint a spanyol válogatott középpályásra, Dani Olmóra és a svéd csatárra, Emil Forsbergre szavazhattak.

A szurkolók korábban már kiválasztották a legjobb kapust, védőt, középpályást és támadót, ezúttal tehát erre a négy játékosra voksolhattak.

A Leipzig a bajnok Bayern München mögött a második helyen végzett idén a német bajnokságban.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában