igazi meglepetés

2021.06.14. 13:06

Hisztériás rohama lett egy kisfiúnak, akinek Djokovic odaadta az ütőjét (videó)

Roland Garros döntője után Novak Djokovic nekiadta a teniszütőjét egy a lelátón ülő kisfiúnak, aki percekig ujjongott a világsztár ajándékának.

Serbia's Novak Djokovic reacts during a break during his men's final tennis match against Greece's Stefanos Tsitsipas on Day 15 of The Roland Garros 2021 French Open tennis tournament in Paris on June 13, 2021. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

A világelső Novak Djokovic elképesztő fordítást bemutatva legyőzte Stefanos Tsitsipast a Roland Garros döntőjében. Egy neki szurkoló kisfiúnak azonban nem csak emiatt lesz emlékezetes a mérkőzés. Felejthetetlen emléket okozott azzal is, hogy a meccsen használt teniszütőjét ajándékba adta az ifjú szurkolónak – írja az Origo.

Másodszor nyert Grand Slamet salakon
Fotó: AFP

A fiú átvette a teniszütőt a világsztár játékostól, és hosszú másodpercekig kiabált örömében a nézőtéren.

Sőt, ugrált, rázta a fejét és el sem akarta hinni, hogy egy ilyen ereklyével mehet haza a meccs után.

A körülötte álló emberek pedig tapsoltak, és a fiatal srác minden bizonnyal soha nem fogja elfelejteni ezt a napot. Ahogy a szerb klasszis sem, pályafutásának 19. Grand Slam-sikeréből ez volt a második, amit a salakos Grand Slamen ért el.

🎾🙂 La reacción viral del niño al que " target="_blank">@DjokerNole regaló su raqueta: ¡como si hubiera ganado él! #RolandGarros pic.twitter.com/FSfm3Z2nZS

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában