NBA

2021.06.30. 09:40

Hazai győzelemmel egyenlített az Atlanta

Az Atlanta Hawks 110–88-ra legyőzte a vendég Milwaukee Bucks gárdáját kedden az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) Keleti főcsoportjának döntőjében, így 2–2-re módosította az állást az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban.

Az első negyedben egyenlő erők küzdöttek, de a második és a harmadik felvonásban a Hawks jelentős előnyt kovácsolt magának – előbbi játékrészt 10, utóbbit 12 ponttal nyerte meg –, ami elég volt a magabiztos győzelemhez.

A mérkőzés legeredményesebb játékosaként – a Trae Youngot sérülés miatt eleve nélkülöző – a hazaiaknál Lou Williams 21 pontig jutott, csapattársa, Bogdan Bogdanovic 20 ponttal zárt.

A Milwaukee legeredményesebb kosarasa, Jrue Holiday 19 pontot szerzett, míg kulcsemberük, Jannisz Antetokunmpo 14 pontig jutott. Utóbbi sérülése viszont aggodalomra adhat okot a Bucksnál, mert kérdésessé vált a játéka a következő találkozón.

A párharc csütörtökön, Milwaukee-ban folytatódik.

A nyugati döntőben a Phoenix Suns 3–2-re vezet a Los Angeles Clippers ellen.

Eredmény, Keleti főcsoport, döntő, 4. mérkőzés:

Atlanta Hawks–Milwaukee Bucks 110–88

Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2–2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában