vajon hova?

2021.05.18. 16:30

A távozás jele: Ronaldo elszállíttatta luxusautóit Olaszországból (videó)

A Juventus sztárja összes luxuskocsiját elszállíttatta Torinóból, ami a sportsajtó értékelése szerint annak a jele, hogy az ötszörös aranylabdás portugál futballista távozik olasz klubcsapatától.

TORINO, ITALY - MAY 15: Cristiano Ronaldo of Juventus looks during the Serie A match between Juventus and FC Internazionale at Allianz Stadium on May 15, 2021 in Turin Italy. Sporting stadiums around Italy remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. Pier Marco Tacca / Anadolu Agency (Photo by Pier Marco Tacca / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)

Forrás: AFP / Anadolu Agency

Fotó: Marco Tacca

A madridi Marca – több olasz honlap nyomán – képes beszámolóval is illusztrálja a hétfő éjszakai „kiköltözést”, amikor is a hét autót kamionba pakolják. A szállítást egy lisszaboni cég hajtotta végre, ami azért érdekes, mert az utóbbi időben

több információ is megjelent arról, hogy a 36 éves játékos a nyártól szülőhazájában, annál a Sporting Lisboánál folytatja, ahol két évtizede elkezdte futballkarrierjét.

A lisszaboni gárda azért is jöhet szóba a Torino utáni állomásként, mert megnyerte a portugál bajnokságot, így

biztos Bajnokok Ligája-résztvevő.

Ugyanakkor a Juventus BL-indulása kérdőjeles, mivel az utolsó forduló előtt csak az ötödik helyet foglalja el a tabellán, márpedig a BL-rajtra csak az első négy helyezett jogosult a Serie A-ból.

Videón is rögzítették a „pakolást”:

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában