tervek

2021.04.09. 18:00

Scolari: az mindent felülmúlna, ha Messit irányítanám

Luiz Felipe Scolari világbajnok brazil labdarúgóedző szívesen irányítaná az argentin Boca Juniors csapatát.

RS - Caxias do Sul - 16/01/2021 - BRASILEIRO B 2020, YOUTH X CRUZEIRO - Luiz Felipe Scolari coach of Cruzeiro during a match against Juventude at Alfredo Jaconi stadium for the Brazilian championship B 2020. Photo: Fernando Alves / AGIF (Photo by Fernando Alves / AGIF / AGIF via AFP)

Forrás: AFP / AGIF

Fotó: Fernando Alves

„Azt hiszem, azonosulni tudnék a klubbal. Csodálatos lenne, ha lehetőséget kapnék, és irányíthatnám a csapatot” – nyilatkozta a 72 éves mester. Hozzátette, egy évvel ezelőtt, amikor új elnököt választottak a klub élére, volt alkalma, hogy átvegye az együttest, de a lehetőség végül nem valósult meg.

Scolari január óta klub nélkül van, amikor távozott a Cruzeirótól, amelyet benntartott a brazil másodosztályban.

A szakvezető elárulta, az önéletrajzából csak az hiányzik, hogy Diego Maradonának és Lionel Messinek nem lehetett az edzője.

„Olyan nagyszerű játékosokkal dolgozhattam együtt, mint Cristiano Ronaldo, Rivaldo, Ronaldo, vagy Luís Figo. Fantasztikusak voltak, de mindent felülmúlna, és nagyon sokat változtatna a karrieremen, ha Messit irányítanám”

- szögezte le.

Scolari 2022-ben Brazíliával világbajnokságot, 2004-ben Portugáliával Európa-bajnoki ezüstérmet nyert. Klubedzőként Brazílián kívül Kínában, Kuvaitban és Üzbegisztánban is voltak sikerei.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában