nhl

2021.03.25. 09:46

Sorozatban 15. vereségét szenvedte el a Buffalo

A Pittsburgh Penguins otthonában is veszített, így már sorozatban 15. vereségnél tart a Buffalo Sabres az észak-amerikai jégkorongligában (NHL).

A csapat mélyrepüléséhez hasonlóra még nem volt példa az NHL-ben azóta, hogy 2005-ben bevezették a szétlövés rendszerét. Azt megelőzően, a 2004/05-ös kiírásban az Arizona produkált egy 15 meccses győzelemmentes sorozatot. Az abszolút rekordot a Pittburgh Penguins tartja, amely a 2003/2004-es idényben 18 egymást követő mérkőzésen maradt nyeretlen.

A Winnipeg Jets ezúttal a Vancouver Canucks vendégeként aratott magabiztos győzelmet, a siker fő letéteményese Andrew Copp volt, aki karrierje eddigi legjobb mérkőzését játszva négy gólt szerzett. Ő az első játékos ebben az idényben, akinek ez sikerült. Connor Hellebuyck 38 védéssel járult hozzá a győzelemhez, csapata pedig sorozatban nyolcadszor diadalmaskodott a Vancouver vendégeként.

A Minnesota Wild megszakítás nélkül a tizedik sikerét aratta hazai környezetben, ezúttal az Anaheim Ducks távozott vesztesen a Xcel Energy Centerből. Ryan Suter, a Wild játékosa 1173. mérkőzésén megszerezte pályafutása 600. pontját a ligában.

Eredmények:

Pittsburgh Penguins-Buffalo Sabres 5-2

Vancouver Canucks-Winnipeg Jets 1-5

San Jose Sharks-Los Angeles Kings 4-2

Ottawa Senators-Calgary Flames 3-1

Minnesota Wild-Anaheim Ducks 3-2

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában