nhl

2021.03.30. 08:23

Ismét kikapott a Buffalo Sabres

Sorozatban a 18. vereségét szenvedte el a Buffalo Sabres az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL). A csapat a legutóbbi játéknapon hosszabbítás után maradt alul 4-3-ra a vendég Philadelphia Flyersszel szemben.

A legrosszabb formában lévő együttes hétfőn úgy kapott ki hosszabbításban 4-3-ra a vendég Philadelphia Flyerstől, hogy a második harmad után még 3-0-ra vezetett. A Philadelphia másfél perccel a vége előtt egyenlített, amikor már kockáztatva lehozta a kapusát. A ráadásban Ivan Provorov ütötte a győztes gólt, 42 másodperc elteltével. A két csapat szerdán újra megmérkőzik egymással.

A negatív rekordot eddig egyedül a Pittsburgh Penguins tartotta 2004 óta. A Buffalo a mostani rossz sorozata során három pontot gyűjtött.

A Toronto Maple Leafs szintén hosszabbításban maradt alul hazai pályán, méghozzá az Edmonton Oilersszel szemben. Mindkét csapat ásza hozta a formáját, ugyanis a pontlistát vezető Connor McDavid a győztes gól előkészítésében jeleskedett, míg a góllövőlistát vezető Auston Matthews 23. találatát ütötte.

A Colorado Avalanche immár sorozatban 11. mérkőzésén szerzett pontot, a denveriek ezúttal az Anaheim Ducksot múlták felül 5-2-re. A találkozón három gólpasszal Cale Makar volt a mezőny legjobbja, míg Mikko Rantanen már huszadszor bizonyult eredményesnek.

A játéknap legizgalmasabb összecsapását a San Jose Sharks és a Minnesota Wild vívta, a 3-3-as döntetlen után a szétlövés nyolcadik párja döntött végül előbbi gárda javára, amikor Erik Karlsson talált a kapuba.

Eredmények:

Buffalo Sabres-Philadelphia Flyers 3-4, hosszabbítás után

Pittsburgh Penguins-New York Islanders 2-1

Toronto Maple Leafs-Edmonton Oilers 2-3, hosszabbítás után

Colorado Avalanche-Anaheim Ducks 5-2

Calgary Flames-Winnipeg Jets 1-5

Vegas Golden Knights-Los Angeles Kings 4-1

San Jose Sharks-Minnesota Wild 4-3, szétlövés után

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában