elővigyázatosság

2021.03.23. 14:41

Egyedi környezetben és feltételekkel rendezik meg Povetkin és Whyte visszavágóját

Megérkezéskor minden külföldi nézőnek kötelező friss tesztet végeztetnie, túl azon, hogy hoznia kell magával a korábbi beoltottságot és/vagy a betegségen való átesést bizonyító igazolást.

Egyedi környezetben, Gibraltáron rendezik hétvégén a visszavágót az orosz Alekszandr Povetkin és a brit Dillian Whyte között a profi boksz egyik legtekintélyesebb szervezete, a WBC ideiglenes nehézsúlyú világbajnoki címéért.

A két öklöző szombat éjszakai összecsapására azzal együtt is elkelt valamennyi belépő, hogy a legolcsóbb 150 fontba (csaknem 64 ezer forint) került. Emellett a Spanyolországgal határos, brit fennhatóságú városállamba igyekvő nézők további költségekkel számolhatnak, mivel a gibraltári hatóságok a koronavírus-járvány miatt elrendelték, hogy a megérkezéskor minden külföldinek kötelező – 35 fontba kerülő – friss tesztet végeztetnie, túl azon, hogy hoznia kell magával a korábbi beoltottságot és/vagy a betegségen való átesést bizonyító igazolást.

A 41 éves, ex-világbajnok Povetkin és a 32 esztendős, jamaicai születésű Whyte első találkozóját még tavaly augusztusban rendezték, akkor – bár kétszer is a padlón volt – az ötödik menetben kiütéssel az orosz győzött a WBC-világbajnok kihívásának jogáért zajló meccsen. A visszavágót több ízben is halasztani kellett, alapvetően a pandémia kiváltotta utazási korlátozások miatt, majd pedig azért, mert Povetkin elkapta a koronavírust. A betegségből időközben felépült orosz eddigi 39 meccséből – egy döntetlen és két vereség mellett – 36-ot megnyert, 25-öt kiütéssel, míg Whyte mérlege 27 győzelem (18 KO) és két vesztes mérkőzés.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában