bajnokok ligája

2021.03.10. 13:20

A visszavágót is a Puskásban játssza a Manchester City

Jövő szerdán a Puskás Arénában rendezik a Manchester City és a Borussia Mönchengladbach labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharcának visszavágóját is.

Erre azért ugyanazért van szükség, mint a Liverpool-RB Leipzig összecsapása esetében, a német csapatoknak ugyanis az Angliából való hazatérést követően két hétre karanténba kellett volna vonulniuk. Előbbi párharc második felvonását szerdán (ma) rendezik a Puskás Arénában. Mindkét párosítás első mérkőzését „idegenben” 2-0-ra nyerték az angol csapatok.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a két klubnak, illetve a Magyar Labdarúgó Szövetségnek is köszönetet mondott az együttműködésért.

Ez lesz rövid időn belül a hatodik európai kupameccs a Puskás Arénában: a Leipzig-Liverpool találkozót követően itt rendezték a Borussia Mönchengladbach-Manchester City BL-nyolcaddöntőt, valamint a Wolfsberger-Tottenham Hotspur Európa-liga találkozót (0-4), továbbá március 18-án itt kerül sor a Molde-Granada El-nyolcaddöntőre is.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában