nhl

2021.02.20. 08:15

Tovább menetel idegenben a Florida

A Florida Panthers 7-2-re győzött a Detroit Red Wings otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának pénteki játéknapján.

A Floridának egy vereség mellett ez már a hatodik győzelme volt idegenben, a Detroit viszont két siker mellett hetedszer kapott ki hazai pályán a mostani idényben. A vendégek kapusa, Chris Driedger harminc védéssel járult hozzá a sikerhez.

A Winnipeg Jets 2-0-ra nyert a Vancouver Canucks otthonában. A vendégek hálóőre, Laurent Brossoit 29 lövést védett, és pályafutása során második alkalommal fordult elő vele, hogy nem kapott gólt az NHL-ben. Először, 2018. december 22-én is a Vancouver volt csapata ellenfele.

A Vancouver kapusa, Thatcher Demko is 29 lövést hárított, és csak egyszer kapott gólt, ugyanis a Winnipeg második találatánál üres volt a hazaiak kapuja.

A legtöbb lövést (33) a finn Kevin Lankinen hárította ezen a játéknapon, csapata, a Chicago Blackhawks mégis 5-3-ra kikapott a Carolina Hurricanes otthonában.

Eredmények:

Carolina Hurricanes-Chicago Blackhawks 5-3

Detroit Red Wings-Florida Panthers 2-7

Calgary Flames-Edmonton Oilers 1-2

Vancouver Canucks-Winnipeg Jets 0-2

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában