kategorikus nem

2020.10.02. 23:13

Messi ellene van Depay leigazolásának

A holland csatár leigazolását a Barcelona szakvezetőjének augusztusban kinevezett Ronald Koeman kezdettől fogva szorgalmazza.

Lionel Messi, az FC Barcelona argentin csapatkapitánya kategorikusan ellenzi, hogy a katalán klub szerződtesse az Olympique Lyon holland válogatott labdarúgóját, Memphis Depayt.

Messi álláspontjáról a spanyol Don Balón írt, hozzáfűzve, hogy Depay megvétele helyett a hatszoros aranylabdás inkább azt támogatja, hogy a Barca tartsa meg, az edzői stáb pedig jóval több játékidőt adjon a gárda francia támadójának, Ousmane Dembélének.

A holland csatár leigazolását a Barcelona szakvezetőjének augusztusban kinevezett Ronald Koeman kezdettől fogva szorgalmazza, és állítólag a szóbeli megállapodás már megszületett a honfitársával, de a hivatalos megállapodás Depay elengedéséről még nincs meg a Lyonnal.

A 26 éves játékos az előző szezonban 22 mérkőzésen lépett pályára francia klubcsapatában, és 15 gólt szerzett.

A támadó a holland nemzeti együttesben, amelynek augusztusig Koeman volt a szövetségi kapitánya, a közös két évben 18 meccsen 11-szer volt eredményes.

Depay jelenlegi piaci értékét a mértékadónak tartott transfermarkt.com 44 millió euróra becsüli.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában