azzurri

2020.10.03. 09:21

Az olasz keretben nincsenek Napoli-játékosok

A Napoli játékosaira elővigyázatosságból nem számít Roberto Mancini szövetségi kapitány az olasz labdarúgó-válogatott következő mérkőzésein.

Italy's coach Roberto Mancini attends the UEFA Nations League football match Italy vs Bosnia and Herzegovina on September 4, 2020 at the Artemio-Franchi stadium in Florence, Tuscany. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Isabella Bonotto

A döntés annak nyomán született meg, hogy

Piotr Zielinski, a dél-olasz csapat lengyel középpályása és egy stábtag megfertőződött a koronavírussal.

A nemzeti együttes szakvezetője az esetleg felmerülő problémák kezelésére 34 tagú, bő keretet állított össze a moldovaiak elleni firenzei barátságos, valamint a lengyelekkel szembeni gdanski és a hollandokkal esedékes bergamói Nemzetek Ligája-találkozóra.

A múl heti bajnoki fordulóban a Napoli a Genoával játszott, amelyben már akkor volt koronavírusos megbetegedés.

A genovaiak következő, Torino elleni mérkőzését pedig csütörtökön el is kellett halasztani, mert tizenötre nőtt a játékosokat és stábtagokat érintő pozitív esetek száma.

Mancini legutóbbi, szeptemberi válogatott keretében a Nápolyból a kapus Alex Meret, a védő Giovanni Di Lorenzo és a csatár Lorenzo Insigne szerepelt.

Forrás: MTI

Borítókép: Mancini nem kockáztathat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában