csere

2020.06.26. 15:30

Úgy tűnik, megegyezett a Juve és a Barca

Arthurt a hétvégén már Torinóban, a Juventus orvosai vizsgálják, miután a Barcelona brazil válogatott középpályása megállapodott az olasz futballklubbal – írta pénteken a Sport.

Miralem Pjanic of Juventus during the Coca Cola Italian Cup Final football match SSC Napoli v Fc Juventus at the Olimpico Stadium in Rome, Italy on June 17, 2020 (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: Matteo Ciambelli

A katalán napilap úgy értesült, hogy

játékoscsere keretében kerül át a 23 esztendős dél-amerikai az olasz bajnokhoz, s helyére a 30 éves bosnyák Miralem Pjanic – plusz tíz millió euró – érkezik a Juvétól a spanyol címvédő Barcához.

Az egyezség úgy szól, hogy

a két érintett még jelenlegi csapatával játssza végig az idényt, így a Bajnokok Ligájában augusztusban esedékes meccseket is, és utána költöznek új együttesükhöz.

A Sport tudomása szerint Arthur öt idényre ír alá, bónuszok nélkül évi 5 millió eurós alapfizetés fejében, a szintén válogatott középpályás Pjanicot pedig négy szezonra érvényes, évente 7 és fél milliót garantáló szerződés várja a katalánoknál.

Forrás: MTI

Borítókép: Pjanic jövőre már Messi csapattársa lehet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában