la liga

2020.05.23. 11:46

Vidal: boldog vagyok Barcelonában

A chilei Arturo Vidal nem akar klubot váltani, hanem továbbra is a spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona labdarúgócsapatában szeretne játszani.

This handout pictured made available by FC Barcelona shows Barcelona's Chilean midfielder Arturo Vidal attending a training session at the Ciutat Esportiva Joan Gamper in Sant Joan Despi on May 8, 2020 as Spain prepares to ease its tough lockdown measures to prevent the spread of the COVID-19 disease. - The Spanish government announced a deconfinement plan for professional footballers which initially allowed them to train separate from each other, with a maximum of six players on a field. (Photo by Miguel RUIZ / FC BARCELONA / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / FC BARCELONA / MIGUEL RUIZ" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: AFP / FC BARCELONA

Fotó: Miguel Ruiz

A 33 éves válogatott középpályást korábban mások mellett az Internazionaléval és a Newcastle Uniteddel hozták hírbe, ő azonban most cáfolta, hogy elvágyna a katalán fővárosból.

„Boldog vagyok és remekül érzem magam Barcelonában”

- írta Instagram-oldalán a játékos.

„Egyértelműen itt akarom folytatni, felkészültebb vagyok, mint korábban bármikor. Kitűnő a csapat, sok barátom van az öltözőben”

- indokolta bejegyzésében maradási szándékát.

Vidal, aki 2018-ban a Bayern Münchentől érkezett a Barcához, eddig összesen 55 alkalommal jutott játéklehetőséghez a katalánoknál, és kilencszer volt eredményes. A chilei válogatottban 2007 óta 115 mérkőzésen lépett pályára, és 28 gólt jegyez.

Forrás: MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában