Premier League

2020.05.27. 10:03

A Liverpool csapatkapitánya szerint furcsa lenne szurkolók nélkül ünnepelni

Jordan Henderson szerint furcsa lenne úgy megnyerni az angol labdarúgó-bajnokságot, hogy azt szurkolók nélkül kell megünnepelniük.

A középpályás szerint „más érzés” lenne úgy a magasba emelni a Premier League-elsőségért járó trófeát, hogy a drukkerek nem lehetnek ott a stadionban.

„Még nem nyertük meg a bajnoki címet, még sokat kell dolgozni érte. Olyan jól szeretnénk befejezni a szezont, ahogy csak lehet. Utána ráérünk azzal foglalkozni, milyen lesz az üres stadionban átvenni a kupát” – jelentette ki Henderson.

A Liverpool utcahosszal vezet a Premier League-ben: Jürgen Klopp csapatának hátralévő kilenc mérkőzésén mindössze hat pontot kell begyűjtenie ahhoz, hogy a csapat 30 év után megnyerje az angol bajnokságot.

Angliában a múlt hét elejétől engedélyezték a csapatoknak az edzést, de a testi kontaktus még tilos volt. E hét hétfőtől már a csapattréning is engedélyezett, a liga június 12-én vagy 19-én folytatódhat.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában