juventus

2020.04.07. 18:40

Ronaldo csatártársa lehet Kane

Az olasz futballbajnok Juventus meg akarja szerezni Harry Kane-t, a Tottenham Hotspur csatárát, akiért legkevesebb 120 millió eurót fizethet a Calciomercato értesülése szerint.

Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane (R) attends a team training session at Tottenham Hotspur's Enfield Training Centre, in north London on March 9, 2020, ahead of their UEFA Champions League Last 16 second-leg football match against RB Leipzig. (Photo by Glyn KIRK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Glyn Kirk

A portál úgy tudja, hogy

a Juve a legközelebbi átigazolási időszakban venné meg a kiváló támadót,

aki ebben a szezonban – a világjárvány miatti kényszerszünetig – 25 mérkőzésen 17 gólt szerzett az angol csapat színeiben.

A 26 éves csatárhoz, akivel 2010-ben kötöttek profi szerződést, ragaszkodik klubja, maga

Kane azonban március végén már egyáltalán nem zárta ki, hogy távozik, mivel – szavai szerint – szeretne trófeákat nyerni.

Kane eddig 278 tétmérkőzésen szerepelt a Tottenhamben és 181-szer volt eredményes. Az angol válogatottnak is nagy erőssége: 45 fellépésén 32 gólt szerzett.

Értékét a transfermarkt.de piaci portál 150 millió euróra becsüli.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában