csatárkérdés

2020.03.31. 12:00

Real: ha nincs Haaland, jöhet Aubameyang?

Brit sajtóhírek szerint a Real Madridnak több terve is van arra az esetre, ha nyáron nem tudná megszerezni Erling Haalandot, a Borussia Dortmund 19 éves norvég labdarúgóját.

Arsenal's Gabonese striker Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring the opening goal of the English Premier League football match between Arsenal and Newcastle United at the Emirates Stadium in London on February 16, 2020. (Photo by Ian KINGTON / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP

Fotó: Ian Kington

A BBC beszámolója szerint

a királyi gárda másik kiszemeltje Sadio Mané, a Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpool szenegáli támadója, míg a „vészmegoldás” Pierre-Emerick Aubameyang, az Arsenal gaboni csatára lehet.

A brit média szerint

utóbbival már fel is vette a kapcsolatot Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője, és jelezte neki, hogy szerepel a klub terveiben.

Mindez nehezíti az Arsenal helyzetét, amely szeretné meghosszabbítani Aubameyang jövő nyáron lejáró szerződését, ugyanis ha ez nem sikerül, akkor idő előtt vélhetően áron alul kell eladnia a játékost.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában