menni vagy nem menni

2020.03.31. 18:00

A volt Chelsea-csatár nem gondolkodna Kane helyében

Chris Sutton szerint egy jó ajánlat érkezése esetén Harry Kane „bolond lenne” nem elhagyni a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatát.

Tottenham Hotspur's Portuguese head coach Jose Mourinho (L) consoles Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane (R) as he leaves the pitch having picked up an injury during the English Premier League football match between Southampton and Tottenham at St Mary's Stadium in Southampton, southern England on January 1, 2020. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP

Fotó: Adrian Dennis

A Chelsea és a skót Celtic korábbi csatára szerint a 26 éves angol válogatott csapatkapitánynak mindenképpen távoznia kell az észak-londoni klubtól, ha trófeákat akar nyerni.

„A Spurs egy nagyszerű egyesület, de jelenleg nagyon messze van például a Liverpooltól, vagy a Manchester Citytől”

- nyilatkozta a 47 éves korábbi támadó a BBC Rádiónak.

Kane korábban azt nyilatkozta, ha a Tottenham nem lép előre, akkor el fog igazolni, mert kupákat szeretne nyerni, „inkább előbb, mint később”.

Kane 2009 óta futballozik a Spurs felnőtt csapatában, jelenlegi szerződése 2024-ig szól, de a Tottenhammel még semmit nem nyert, az együttes utolsó sikere a 2008-as Ligakupa-győzelem volt. A csapat a mostani idényben a hazai kupaküzdelmektől és a Bajnokok Ligájától is búcsúzott, a Premier League-ben pedig a nyolcadik helyen állt, amikor a koronavírus-járvány miatt felfüggesztették a bajnokságot.

Ian Wright, az Arsenal és az angol válogatott korábbi csatára szerint Kane egy évet még biztosan eltölt a Tottenhamnél, mert a novemberben kinevezett José Mourinho vezetőedző munkája eddig nem ért be az együttesnél.

„Mourinho hajszolja a győzelmet és Kane azt mondta, a következő szezon lesz az első, amikor az edző megmutathatja, milyen sokat tud hozzátenni a csapat játékához”

- nyilatkozta Wright, aki szerint ez azt jelenti, hogy Kane vár még egy évet, és ha a portugál szakember irányításával jövőre sem sikerül nyerniük semmit, akkor elszerződik az észak-londoniaktól.

„Egy ilyen képességű, ennyire eredményes és meccseket eldönteni képes játékos nem maradhat olyan együttesnél, amellyel nem nyer trófeát”

- jelentette ki Wright.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában