Adelaide-i tenisztorna

2020.01.13. 11:06

Babos az első fordulóban is kikapott

A világranglistán 86. játékos búcsúzott a versenytől.

New York, 2019. augusztus 30. Babos Tímea az amerikai Cori Gauff ellen játszik az amerikai nyílt teniszbajnokság nõi egyes versenyének második fordulójában a New York-i Flushing Meadowsban 2019. augusztus 29-én. Babos három játszmában kikapott 15 éves ellenfelétõl. MTI/EPA/Justin Lane

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Justin Lane

A szerencsés vesztesként főtáblára került Babos Tímea az első fordulóban is kikapott, így búcsúzott az Adelaide-ben zajló, 848 ezer dollár (255 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornától.

A világranglistán 86. játékos a kvalifikáció második körében három szettben maradt alul a svájci Viktorija Golubiccal szemben, ennek ellenére folytathatta a versenyt.

Hétfőn aztán pályafutása során először a 24. helyen álló ukrán Dajana Jasztremszkával találkozott, aki az első játszmában – Babos szempontjából a legrosszabbkor -, 6:5-ös vezetésénél vette el riválisa adogatását.

A második szettben is csak egyetlen brék esett, s mivel azt is Jasztremszka érte el, megnyerte a 74 perces találkozót.

Eredmény, 1. forduló (a 16 közé jutásért):

Dajana Jasztremszka (ukrán)-Babos Tímea 7:5, 6:3

Forrás: MTI

Borítókép: illusztráció / Babos Tímea az amerikai Cori Gauff ellen játszik az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes versenyének második fordulójában a New York-i Flushing Meadowsban 2019. augusztus 29-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában