nagy érdeklődés

2020.01.04. 15:44

A Bayern felkészült Neuer pótlására

A bajor csapat nyártól leigazolta a Schalke 04 tehetséges kapusát, Alexander Nübelt.

(FILES) This file photo taken on September 11, 2017 shows Bayern Munich's goalkeeper Manuel Neuer attending a press conference on the eve of the UEFA Champions League group B match between Bayern Munich and RSC Anderlecht in Munich, southern Germany. Bayern Munich have confirmed on September 19, 2017 their 31-year-old goalkeeper and captain Manuel Neuer will be out until January 2018 having undergone another operation on September 19 after again fracturing his left foot. He had only returned at the end of August after fracturing the same foot in April. / AFP PHOTO / Christof STACHE

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Christof Stache

A gelsenkircheniek 23 éves hálóőrének június 30-án lejár a szerződése, így a bajoroknak nem kellett fizetniük érte. A Bayern szombati bejelentése szerint öt évre írt alá Nübel.

A Schalke 04 minden megpróbált, hogy megtartsa a korábbi U21-es válogatott játékosát, aki közben a gárda csapatkapitánya is lett, de végül decemberben visszautasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát. A Kicker című lap értesülése szerint Nübel iránt az FC Barcelona, az Atlético Madrid és az AC Milan is élénken érdeklődött.

A Bayern jelenlegi elsőszámú kapusának, a 33 éves Neuernek 2023-ig érvényes a megállapodása. A 93-szoros válogatott világbajnok játékos 2011-ben szintén a Schalkétól érkezett a Bayernhez.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában