visszavonul

2021.06.07. 14:00

Sinéad O'Connor bejelentette, hogy befejezi zenei pályafutását

Visszavonul a turnézástól és a lemezkészítéstől.

Portrait taken on October 10, 1992 in Chemnitz shows Irish singer Sinead O'Connor (Photo by - / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: AFP

Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Sinéad O'Connor ír popénekes bejelentette, hogy befejezi zenei pályafutását, 2022-re ígért albuma lesz az utolsó – írta a The Hollywood Reporter.

„Negyven éve tart az utam. Itt az idő, hogy föltegyem a lábam, és más álmaimat váltsam valóra – írta az énekes-dalszerző a hétvégén a Twitteren.

Visszavonul a turnézástól és a lemezkészítéstől – ezt egy pénteki tweetjében közölte, amelyet a hétvégén számos bejegyzés is követett.

A Billboard zenei magazin kérdésére O'Connor szóvivője megerősítette a bejelentést.

”Megöregedtem és elfáradtam. Az NVDA lesz az utolsó albumom, aztán nincs több turné vagy promóció„ – tette hozzá a No Veteran Dies Alone című lemezre utalva.

Az 54 éves énekesnő karrierje során 10 albumot adott ki, leghíresebb felvétele, a Nothing Compares 2 U 1990-ben vezette a Billboard Hot 100-as sikerlistáját.

Gyerekkoráról, zenei utazásáról és mentális betegségével folytatott harcáról szóló visszaemlékezései nemrég jelentek meg Rememberings címmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!