sokkoló részletek

2021.11.02. 08:36

Fantomkép készült a brutálisan meggyilkolt 5 éves kislányról: mostohaapja dobhatta ki a holttestét a temetőnél

Azonosították a hétvégén megtalált ötéves kislány holttestét az aradi ügyészek, a rendőrség pedig őrizetbe vette a gyerek mostohaapját, akit gyilkossággal gyanúsítanak.

Forrás: Shutterstock

Fotós: Shutterstock

A férfi tagadja, hogy ő ölte volna meg az ötéves gyereket. A kihallgatáson azt állította, hogy a kislány elesett és beverte a fejét a padlóba, úgy vesztette életét.

A 23 éves fiatalember – állítása szerint – megijedt, és a holttestet egy bőröndben a város szélére vitte, hogy elrejtse, de nem ő gyújtotta fel

- írja a Maszol alapján a Bors.

A gyerek és hároméves öccse a mostohaapjuk felügyelete alatt volt, míg édesanyjuk a szülészeten tartózkodott, ugyanis harmadik testvérüket hozta a világra.

Mint emlékezetes, a holttesten égési nyomok voltak, ezért nehezen azonosították. A kislányról a rendőrség fantomképet is készített.

Pavel Palcu, a nyomozást vezető ügyész elmondta, hogy a szóbeszéddel ellentétben nem darabolták fel a testet, hanem megpróbálták elégetni.

Azt is hozzátette, hogy a tragédia körülményei arra engednek következtetni, hogy a mostohaapa volt az elkövető: egyrészt, nem jelentette 48 óra elteltével sem a gyerek eltűnését, másrészt a koponyán látható sérülések szerint a kislány fejét többször a falba vagy a padlóba verték, s ebbe halt bele.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!