Drámai változás

2022.08.06. 14:10

Óriási döntést hozott Schumacher felesége

Corinna Schumacher nem véletlenül könnyezte meg otthon ápolt férje megható méltatását. Hatalmas feladat előtt áll: új életet kezdenek Mallorcán. Eurómilliókba kerül, hogy ott is otthon érezzék magukat.

Jelzésértékű volt, hogy eltörött nála a mécses, amikor egy minapi díjátadáson többen is meleg szavakkal méltatták otthon ápolt férjét. Azóta kiderült, nagy döntésre jutott Michael Schumacher imádott neje - írja a Bors.

A Forma-1 hétszeres világbajnoka - akinek Észak-Rajna-Vesztfália legmagasabb tartományi kitüntetését adták - 2013 végén szenvedett csaknem végzetes síbalesetet. A családja azóta titkolja az egészségi állapotát, de éppen ez és a Corinna asszonyból olykor elő-előtörő keserűség mutatja: nagy a baj.

"Minden nap hiányzik Michael. De nem csak nekem hiányzik. A gyerekeknek, a családnak, az apjának, mindenkinek, aki körülötte van. Úgy értem, Michael mindenkinek hiányzik, de Michael itt van. Másképpen, de itt van, és ebből merítek erőt. Megpróbálunk olyan családként élni, amilyennek Michael szerette és most is szereti. És folytatjuk az életünket"- fogalmazott a kölni ceremónián sokatmondóan a lassan kilenc éve családfővé vált Corinna Schumacher.

Corinna és Gina Schumacher 
Forrás: AFP

Schumi feleségének utóbbi gondolataira utal a Bunte magazin legutóbbi számában megjelent cikk tartalma is. Eszerint Corinna a 2018-ban megszerzett, 34,5 millió eurós (13,7 milliárd forint) értékű mallorcai luxusnyaralójuk - a Real Madrid-elnök Florentino Pérez egykori vityillója - közelében most 2,8 millió euróért (1,1 milliárd forint) vásárolt egy több mint 54 ezer négyzetméteres földbirtokot.

Ez is jelzi, hogy a család egyre inkább tekint második otthonaként a spanyol szigetre. Sőt, a tervek szerint telente ide is költöznek, elsősorban azért, hogy minél jobb körülményeket biztosítsanak a svájci rezidenciájukról rendre helikopterrel Mallorcára átszállított családfőnek.

Schumacher neje - akitől lányuk, Gina örökölte a westernlovaglás szeretetét - hasonló lovasbirtokot alakítana ki Mallorcán, mint amilyet egykor az F1-sztártól kapott Svájcban, és amilyet Dallasban is magukénak tudhatnak. A jókora földterületen most - több száz mandulafa között - omladozó házak sora található, amelyek helyett Schumacherék egy 500 négyzetméteres épületet húznak föl, valamint istállókat és legelőket alakítanak ki. Lovakat akarnak tenyészteni és árulni.

A sportágában Európa-bajnok Gina és öccse, Mick a hírek szerint gyakran és szívesen látott vendégek Andratx kikötőjének közelében, ahol sokszor jetskin vagy motorcsónakon jelennek meg. A helyiek büszkék arra, hogy a híres család náluk talált új otthonra.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában