Botrány

2022.07.09. 06:09

Shakira nem hallgat tovább: nyilvánosságra kerülnek Piqué mocskos titkai

Bár Shakira és a focista Gerard Piqué nem voltak házasok, szakításuk mégis a bírósághoz vezethet gyermekeik elhelyezése miatt. Shakira szeretné elvinni a gyerekeket két hónapra Miamiba, azonban Piqué úgy döntött: nem hajlandó elengedni Milant és Sashát Spanyolországból, így elképzelhető, hogy hosszú pereskedés veszi kezdetét.

Shakira és Piqué 11 évig élt együtt, amikor is a focista lebukott: kiderült, hogy csalja az énekesnőt. Ha a csalódás nem lenne elég, a sportoló most bekeményített, úgy döntött, nem engedi el gyermekeiket, a kilencéves Milant és a hétéves Sashát az országból. A pár tagjai ügyvédet fogadtak, ám mindeközben - az Informalia cikke szerint -  Shakira megfenyegette volt párját, hogy ha nem enged, kiteregeti a szennyest.  

"Shakira már látja, milyen emberrel élt együtt. Azt tudta, hogy Piqué félrekacsintgat, de az csak most vált világossá számára, hogy már a megismerkedésük évében is hűtlen volt hozzá. Meglepő dolgok derülhetnek ki, amik sokat árthatnak Piquének, és itt nem csak a magánéletről van szó" - nyilatkozta egy közeli ismerősük a life.hu szemléje szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!