Ez kiábrándító

2022.04.27. 04:06

Sokkoló videó: ez történt, miután Alec Baldwin lelőtte az operatőrét

Ahogy azt az Origo is megírta, Alec Baldwin tavaly októberben, Rust című új filmjének forgatásán éles lőszerrel megtöltött kellékfegyverrel halálosan megsebesítette a produkció operatőrét, Halyna Hutchinst. Most a Santa Fe-i rendőrség egy olyan videófelvételt tett közzé, amelyen Baldwin előszőr sírva arról beszél, hogy nem szeretne többet közszereplő lenni, majd nem sokkal később jókedvűen viccelődik az őt kihallgató rendőrrel.

Azután, hogy napvilágra kerültek a tragédia előtt készült felvételek, a Santa Fe-i rendőrség nyilvánosságra hozott egy újabb videófelvételt, amely mintegy három órával Hutchins halála után készült, a rendőrségen.

A megdöbbentő felvételek tanúsága szerint Baldwint kevésbé viselte meg a tragédia, mint ahogy azt a nyilvánosság előtt igyekszik elhitetni, a videófelvételeken ugyanis az látható, hogy pár órával az eset után a kihallgatószobában a színész, még mielőtt a rendőrök kérdéseire válaszolt volna, először az otthoni személyzetének egyik tagját hívta telefonon, és miután kipanaszkodta magát arról, hogy a rendőrségen kell vesztegelnie, a gyerekei felől érdeklődik.

„A rendőrőrsön vagyok, nemsokára kihallgatnak. Hogy vannak az otthoniak? Hogy vannak a gyerekek?”

– idézi a színész szavait a videófelvétel alapján a New York Post nyomán az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!