Fájdalom

2022.03.14. 16:55

Liz Hurley gyászol: váratlanul elhunyt élete nagy szerelme

A színésznő és a tragikus hirtelenséggel elhunyt Shane Warne három éven keresztül alkottak egy párt: a színésznő nem találja önmagát, amióta a férfi elhunyt.

52 éves korában, thaiföldi nyaralása során váratlanul szívrohamot kapott, majd életét vesztette a krikett történetének egyik legeredményesebb dobójtékosa, Shane Warne. A sportoló világbajnokként vonult vissza, és rajongói mellett Elizabeth Hurley is gyászolja - derül ki a Life.hu cikkéből.

 

A színésznő 2010-ben ismerte meg Shanet, akivel 2011-ben el is jegyezték egymást. Szerelmük nem teljesedhetett ki igazán, ugyanis 2013-ban  lemondták az esküvőt, de a köztük lévő jó kapcsolat továbbra is megmaradt. 

 

Nem csoda tehát, hogy Liz teljesen összetört Shane halála miatt, a közösségi oldalán rengeteg közös fotóval és megható sorokkal búcsúzott egykori vőlegényétől: "Úgy érzem, mintha a nap örökre eltűnt volna egy felhő mögött. Nyugodj békében, imádott Oroszlánszívűm!"

 

 

Borítókép: Instagram


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!