Gonoszság

2022.01.31. 06:24

Ronaldo szerelmét nem érdekli szegénységben élő családja

Míg Georgina Rodriguez fényűző életet él a sztárfocista mellett, a nő rokonai minimális bevételből húzzák meg magukat.

Nagybátyja szerint Georgina teljesen elfordult a családtól, amióta a Manchester United futballistájával, Ronaldóval van együtt – írja a Ripost.

„Lehet, hogy szégyell minket, és úgy véli, különb nálunk, mert nem élünk abban a luxusban, amiben ő. Soha nem kértem tőle semmit, csak egyszer-kétszer hívott fel, mióta megtudtam, hogy Ronaldóval jár. Pedig annak idején én gondoskodtam Georgináról és a húgáról, ruhát vettem nekik, fizettem az áramot és a vizet, mindent én csináltam. Georgina tiniként velem élt, amíg az apja vissza nem tért” – mondja a nagybácsi.

Jesus jelenleg egy kétszobás délkelet-spanyolországi házban él feleségével és gyermekével. Alig több mint 650 font (270 ezer forint) a havi bevételük. Dühös, hogy Georgina soha nem mondta meg neki, hol van eltemetve testvére, Jorge, aki három évvel ezelőtt, 70 évesen, Argentínában hunyt el, miután agyvérzést kapott.

 

„Senki sem mondta el nekünk, hogy Jorge meghalt. Nem tudom, Georgina miért nem értesített minket az apja haláláról. Próbáltam kapcsolatba lépni vele. Dühös lettem, ezért azt írtam Cristiano Ronaldo Facebook oldalára, hogy »a leggonoszabb nő van melletted«, és »ha tudni akarod, lépj kapcsolatba velem, elmondom«.”

 

A párja, Lidia hozzátette: „Aznap, amikor Georgina szült, már nem hívta a nagybátyját és a nagymamáját. Próbáltunk telefonálni neki, de úgy tűnik, számot váltott.”

 

 

Georgina féltestvére, a 33 éves Patricia Rodriguez sem tudott jókat mondani a nőről: „Amikor a fiam születésnapja volt, megkérdeztem Georginát, hogy Cristiano aláírna-e egy pólót nekünk ajándékba. Azt felelte, nem, nem fogja zavarni, mert éppen nyaral.”

Borítókép: Instagram

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!