forgott közben a kamera?

2021.10.22. 12:03

Felvehették, ahogy Alec Baldwin lelőtte az operatőrt

Elképzelhető, hogy épp forgott a kamera, amikor Alec Baldwin véletlenül agyonlőtte Halyna Hutchins operatőrt.

Actor Alec Baldwin is seen in New York's Soho neighborhood on Monday, October 21 (Photo by VANESSA CARVALHO / BRAZIL PHOTO PRESS / Brazil Photo Press via AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Brazil Photo Press via AFP

Santa Fe megye seriffje, Juan Rios szerint felvétel is készülhetett arról, ahogy Alec Baldwin véletlenül megölte Halyna Hutchins operatőrt a Rust című film forgatásán – írja az Origo.

A nyomozót a New York Times idézte, úgy tudják, egy jelenet próbája vagy felvétele közben történt a halálos baleset, nem a forgatás szünetében – vagyis épp foroghatott is a kamera.

Mint írtuk, halálos baleset történt Alec Baldwin filmjének új-mexikói forgatásán, miután a színész elsütött egy kellékfegyvert és eltalált két embert. A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani.

Az első friss képek is napvilágot láttak a tragédia óta: láthatóan megviselte a színészt az új-mexikói forgatáson történt baleset.

Baldwint nagyon megrázta az eset, zokogva omlott össze a történtek után. A helyi lapok szerint Baldwint sírva fakadva látták a helyi seriff irodája előtt, és olyan fotó is napvilágot látott, ahol az út szélén áll, görnyedve a rosszulléttől, elhányta magát miután tudatosultak benne a történtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!