Bulvár-celeb

2021.09.06. 05:50

Szörnyű tragédia: négyhónapos terhesen, születendő gyermekük miatt, férje mellett halt meg Laura

Borzalmas pillanatokat kellett átélnie annak a férfinak, akinek a felesége hirtelen meghalt, miközben az ágyban beszélgettek.

A mindössze 36 éves, háromgyermekes anyuka, Laura Bolon-Williams négyhónapos terhesen kapott agyvérzést a család otthonában Staffordshire-ben. Férje, Scott, akivel a középiskola óta együtt van, elvesztette gyermekkori kedvesét és három gyermeke édesanyját – írja a Bors.

„Laura volt a legkedvesebb ember, és mindenki szerette, aki találkozott vele. Egyáltalán nem betegeskedett. Beszélgettünk egymással az ágyban, és az arca hirtelen elkékült. Azonnal megérkezett a mentő, de alig 20 perc leforgása alatt ráeszméltem, hogy nincs visszaút.

Agyvérzést kapott, amiről úgy gondolják, hogy valami köze volt a babához

– mesélte a gyász súlya alatt összetört férj.

„Szervdonorként a szervei három ember életét mentették meg, amire annyira büszke lenne. Ő az a fajta ember volt, aki azt szeretné, ha mindannyian segítenénk és támogatnánk egymást, ahogy csak tudjuk.”

A család és a barátok segítségével több, mint 13.000 font adományt gyűjtötték össze egy gyermekeket és fiatalokat a szülő vagy a testvér halála után támogató jótékonysági szervezetnek. Scott a közelmúltban felújította a Perton First School kertjét, hogy tisztelegjen néhai felesége emléke előtt. Az asszony gyerekkorában ebbe az iskolába járt, a házaspár lánya, Caitlyn pedig itt kezdte el a 3. osztályt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!