Bulvár-celeb

2021.09.13. 12:43

Elképesztő titkokra derült fény: Meghan Markle Diana hercegnő reinkarnációja lenne?

24 év után is elképesztő titkokra derül fény a szívek királynőjéről. Most éppen az, hogy ő is el akart költözni a gyerekeivel Kaliforniába, ahogy Meghan.

Fotós: AFP

Diana hercegnő Kaliforniába akart költözni a gyermekeivel és Hollywoodban akart filmeket készíteni – ebben pedig hasonlít későbbi menyére. Meghan mintha csak folytatná, a harcot azokon a területeken, amelyek Dianának is fontosak voltak, és a neki fontos terveket váltaná valóra. Minderről a hercegnő barátja és bizalmasa, Stewart Pearce beszélt, aki 24 év után törte meg a csendet – írja a Metropol.

Az edzőként dolgozó férfi elmondta, Diana akkor akart az Egyesült Államokba költözni, amikor éppen virágzott a szerelme Dodi Fayeddel. Filmeket szeretett volna készíteni, de a kamera mögött állva, semmiképpen sem szeretett volna szerepelni.

„Számos nagy projektre készült, amiket felajánlottak neki. De az igazi szívügye az volt, hogy dokumentumfilmeket akart forgatni három jótékonysági tevékenységéről is, és a tervei szerint ezekből később egész estés mozifilmek is készülhettek volna. Diana valóban kezdte felfedezni a kreatív erejét”

– mesélte.

„A kreatív iparágak a nyílt kommunikáción alapulnak, Diana pedig mestere volt ennek. Akárki is tárgyalt vele, imádta. Diana közvetlen volt, és mindig megtette az első lépést. Például ha először találkozott valakivel, megdicsérte az öltözékét, a stílusát, megkérdezte, hol vette a cipőjét. Azonnal mindenki a szívébe zárta”.

Mint kiderült, Kevin Costner is körbeudvarolta Dianát, ugyanis fűzte, hogy készítsék el a Több, mint testőr második részét.

Diana azonban azt az egyet kijelentette, semmiképpen sem szeretne színészkedni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!