Bulvár-celeb

2021.08.23. 09:47

Íme, Katalin és Meghan étrendje: ezért ragyognak annyira

Az vagy, amit megeszel, tartja a mondás. De vajon a hírességek mit esznek?

Britain's Catherine (L), Duchess of Cambridge and Britain's Meghan, Duchess of Sussex, watch Romania's Simona Halep playing US player Serena Williams during their women's singles final on day twelve of the 2019 Wimbledon Championships at The All England Lawn Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 13, 2019. (Photo by Ben Curtis / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Mindannyian láttunk már hírességet az edzőteremben pózolni, ám ahogy a mondás tartja: az vagy, amit megeszel. A sztárok szeretnek ötleteket adni, hogyan is lehetne leadni a felszaladt pár kilót – írja a borsonline.hu.

Katalin hercegné

Katalin hercegné nagyon szereti a sportokat és persze a három gyermeke utáni rohangálás is igazi edzésnek számít. A hercegnének pedig az is fontos, mit eszik, hiszen a gyerekek miatt is fontos, hogy egészséges és életerős legyen.

A reggeleket Katalin egy smoothie-val kezdi, amelybe algát, kelkáposztát, machát, spenótot, koriandert, római salátát és áfonyát kever.

Ebédre egy salátát és egy tál gyümölcsöt eszik.

Vacsorára a hercegi pár szereti a hagyományosabb ételeket. Vilmos herceg gyakorta sült csirkét eszik, míg Katalin szereti a húsos curryt és a leveseket.

Meghan Markle

Mielőtt hercegné lett, Meghan saját blogot vezetett arról, milyen ételeket fogyaszt szívesen. A hercegné egyik alapszabálya, hogy nem szabad kihagyni a reggelit. Ami nála egy nem éppen pénztárcabarát fogással kezdődik: acai turmixszal kezdi ugyanis a napot. Az acai bogyó az acai pálma gyümölcse. Kb. 2500 forint 100 gramm belőle, ám tele van antioxidánsokkal.

A turmixba kerül még mandulatej, egy fél banán, fagyasztott bogyós gyümölcsök, és az egészet manuka mézzel teszi még finomabbá. A manuka méz 11-22 ezer forint körül mozog. Erre még kókuszreszeléket és méhpollent szór.

Ha nem a méregdrága turmixszal kezdi a napot, akkor avokádós szendvicset eszik csokoládés szarvasgombával, mellé pedig teát kortyolgat.

Ebédre éppen azt eszik, amihez kedve van: hol krumplit, hol sushit. Vacsorára pedig a tészta híve, szereti a különböző zöldséges önteteket hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!