Bulvár-celeb

2021.07.19. 15:07

Azt sem tudja, hova tegye a halottakat: megrázó vallomás a horroráradás után

Már több mint 150 halálos áldozata van a németországi áradásoknak. Egy temetkezési vállalkozó arról beszélt a Bildnek, hogy sok mindent látott már életében, de az elmúlt napok a legsötétebb várakozásait is felülmúlták.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A 62 éves Ferdinand Pfahlnak már az édesapja is temetkezési vállalkozó volt. Az idős férfi már 14 éves kora óta arra készült, hogy egyszer átveszi a családi vállalkozást. Pfahl azt hitte, hogy az elmúlt évtizedek során már mindent látott, az elmúlt napok katasztrofális időjárásának azonban olyan tragikus lett a végkimenetele, amire még ő sem számított.

 

Egyszerűen képtelen vagyok több halottat, sarat és vizet nézni

Jelenleg 17 halottas zsák hever a bonni hűtőházban.

Ez azonban nem az összes, jó pár halottat elszállítottak már ugyanis. Ferdinand Pfahl pedig attól fél, hogy sosem lesz vége.

Napok óta folyamatosan hozzák az áradások áldozatait. Lassan nem bírjuk tovább

- kesergett a temetkezési vállalkozó.

Ráadásul Pfahl sem úszta meg a természeti katasztrófát. A vállalkozása több épületét is elöntötte a víz, így az ott tárolt halottakat is ki kellett menteni és elszállítani. Ezért is okoz a férfinak komoly fejfájást, hogy az áradás áldozatait hova tegye. Jelenleg ugyanis telt ház van nála – szemlézte a cikket a Ripost.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!