mi lesz itt?

2021.05.02. 10:04

Újabb botrány robbanhat: Diana hercegnő titkos hangfelvételei látnak napvilágot

Alig lábalt ki a királyi család a legutóbbi Meghan botrányból, már készülhetnek az újabb csatára.

Fotós: AFP

Már korábban is szivárogtak ki bizalmas információk a néhai Diana hercegnő életéből, tavaly például Károly herceg jelenlegi feleségével, Kamillával való vitájuk került előtérbe, ami szintén egy ilyen titkos hangfelvételnek volt köszönhető. Azon a hangfelvételen Diana hercegnő szinte harcolt a férjéért, akit szeretett volna visszakapni Kamillától.

Botrányos hanganyagok

Most Diana hercegnő újabb titkos hangfelvételei kerültek elő, melyekből egy vadonatúj dokumentumfilmet készít Tom Jennings rendező. A csaknem hét órányi anyagból volt is mit feldolgoznia, elmondása szerint nem is tudott volna minden bekerülni az évadba, hisz tetemes mennyiségű felvétel állt a rendelkezésükre.

A történet a hírek szerint szervesen illeszkedik, mi több folytatása lesz a 2017-es Diana: A saját szavaimmal című alkotásnak, és a jelenlegi állás szerint jövőre, Diana halálának 25. évfordulóján jelenik majd meg. A két órásra tervezett filmben alig egy órányi Diana-hanganyag lesz, a többit Andrew Morton korábbi könyvéből származó történetek töltik ki, melyeket szintén a királynő egykori interjúi alkotnak – írja a Bors.

Jennings szerint ha az első dokumentumfilm kiakasztotta a királyi családot, akkor a jövő évi folytatás még nagyobb visszhangot fog csapni.

Borítókép: Dianára emlékező képeslap a Kensington Palotánál 2017-ben, a hercegnő halálának évfordulóján

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!