Bulvár-celeb

2021.05.05. 10:30

Bizarr tisztelgés: elhunyt barátjuk földi maradványaival fogtak rekordpontyot

Legjobb barátai furcsán emlékeztek meg a vérbeli pecásról.

Halála előtt egy évvel Ronnie Thaiföldre utazott két barátjával, akikkel a vakáció jelentős részét egy Jurassic Mountain Resort nevű horgászparkban töltötték. A hely méltán híres hatalmas halairól, így a nagy fogás reményében a három férfi mindent megtett, hogy eredményesen záruljon a kirándulás.

Végül horogra akadt egy 70 kilós ponty

Egy évvel később barátjukat gyászolva Cliff és Paul úgy döntöttek, megismétlik az utazást – ezzel méltó emléket állítva Ronnie-nak.

Ám ahelyett, hogy az emlékezetes horgászpark vizében szórták volna szét a férfi hamvait, egészen más módszert választottak – írja a Bors.

A két férfi úgy döntött, az etetőanyaghoz keverik Ronnie hamvainak egy részét, mire legnagyobb meglepetésükre egy elképesztő méretű, 81 kilós pontyot sikerült kifogni.

A reakciókban nem volt köszönet

A Jurassic Mountain Resort megosztotta közösségi oldalán a nem mindennapi történetet, amelyet az internetezők – nem meglepő módon – vegyes véleménnyel illettek.

„Ez nagyon beteg…” – írták többen a videó alatt, ám szép számmal akadtak olyanok is, akik elismerték a megemlékezés nem mindennapi módját.

„Megható, hogy így él tovább az emléke!”

„Ez ilyen horgász dolog, nem mindenki értheti meg…” – fejezték ki véleményüket a kevésbé kritikus kommentelők.

Úgy tudni, egy fotó után Cliff és Paul visszaengedte az óriási pontyot, aminek gyomrában imádott barátjuk hamvai lapulnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!