érdekes elmélet...

2021.03.05. 19:06

Meghökkentő magyarázat arra, mi lehet a halál után

Egy férfi meglepő elmélettel állt elő arra vonatkozóan, hogy mi lehet a halál után. Ilyen gondolatmenettel eddig még nem találkozhattunk, éppen ezért nagyon sokan felfigyeltek rá.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Brandon Monhollen egy TikTok-videóban állt elő érdekes elméletével, arról, hogy mi is történik akkor, amikor meghalunk. A teóriája annyira elgondolkodtató, hogy pillanatok alatt elterjedt az interneten.

„Mi van akkor, ha amikor meghalunk, és meglátjuk azt a bizonyos fényt az alagút végén, az csak egy másik kórház fénye? Annak a kórháznak, ahol megszületünk. Azért jövünk sírva a világra, mert mindenre emlékszünk előző életünkből, és amiatt sírunk, hogy meghaltunk, és mindent elveszítettünk„

– fejti ki gondolatait Monhollen.

Hozzátette, ahogy felnövünk egyre inkább elfelejtjük előző életünket, de néha felvillannak emlékképek, ez pedig a déjá vu érzés.

Azonnal újjá is születünk?
Fotó: Shutterstock

Az elmélet sokaknak tetszett, de akadtak, aki kételkedtek benne. Azt vetetették fel például, hogy ha mindenki egyből újjászületik a halála után, akkor hogy lehet, hogy a világ lakossága egyre csak nő.

Ám Monhollen erre is adott magyarázatot: nem minden születés újjászületés – írta a Daily Star nyomán a life.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!