elszámolták magukat

2021.03.03. 11:17

Azt hazudták, ételmérgezést kaptak, hogy fizessen nekik az utazási iroda, nagyon megbánták

Nagyon rafkós szeretett volna lenni az angliai Byng-család, és úgy gondolták, hogy visszaszerzik a Kanári-szigeteki nyaralásuk árát az utazási irodától.

Forrás: Bors / Facebook

A család úgy gondolta, egy egyszerű trükkel fog ingyen nyaralni, a nagy tervük az volt, hogy beperlik az irodát, és ételmérgezésre fognak panaszkodni. Nem árulunk el nagy titkot, hogy

a terv nem jött be, sőt, rettenetesen elszámolták magukat, és végül a négyfős család három tagja is börtönben kötött ki csalás miatt, plusz fizetniük kell a 8,5 millió forintos perköltségeket.

És hogy min csúsztak el? Két nagyon durva hülyeséget is elkövettek.

Először is közvetlenül az utazás után a 38 éves Christopher Byng kitöltött egy kérdőívet, amiben nagyon meg volt elégedve mindennel. Nagyon tetszett neki a szállás, a tisztaság, és nagyon ízlettek neki az ételek is. Sőt, Byng válaszolta, hogy nagyon valószínűleg, hogy legközelebb is ezt az utazási irodát választja.

Nehéz ezt überelni, de Byng családnak sikerült.

A közösségi oldalukra jobbnál jobb utazás képeket töltöttek fel.

Az egyiken a medencében szórakoznak, és jól láthatóan remekül érzik magukat, egy másikon pedig jó hangulatban söröznek.

A nyaralásuk 2012 novemberében volt, szóval éveken keresztül nyomaszthatta őket a bírósági ügyük. A fizetési határidő pedig most, március 26-án fog lejárni. Meglátjuk, mennyit tudnak kipengetni – írja a Metro cikke nyomán a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!