Ország-világ

2021.02.22. 18:58

Vilmos végre elárulta, hogy van most a kórházban fekvő Fülöp herceg

Fülöp hercegért nagyon sokan aggódnak, főleg azért, mert a fia, Károly herceg könnyezve hagyta el a kórházat a látogatása után.

(FILES) In this file photo taken on July 22, 2020 Britain's Prince Philip, Duke of Edinburgh takes part in the transfer of the Colonel-in-Chief of The Rifles at Windsor castle in Windsor. - Prince William said on February 22, 2021 that his 99-year-old grandfather Prince Philip is doing "OK" after spending nearly a week in hospital. (Photo by Adrian DENNIS / POOL / AFP)

Forrás: Adrian DENNIS / POOL / AFP

Fotó: AFP

II. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg kedden került kórházba, a Buckingham-palota szerint ennek oka elővigyázatosság volt, de túl sokat nem árultak el, csupán annyit, hogy nem érezte jól magát.

Az azért mindenesetre aggodalomra adott okot, hogy Fülöp herceg fia, Károly herceg a hétvégén meglátogatta édesapját és könnyes szemmel hagyta el a klinikát a 30 perces vizit után.

Vilmos herceg talán ezért is döntött úgy, hogy megtöri a csendet, és elmondja, hogy is van most a nagyapja!

„Rendben van, de az orvosok még megfigyelés alatt tartják”

– áll a szűkszavú, de mindenképp megnyugtató nyilatkozatban.

A Daily Star szerint Vilmos egy King's Lynn-ben található oltóközpontot látogatott meg, ekkor beszélt nyíltan a 99 éves Fülöp állapotáról, aki várhatóan ezt a hetet még kórházban tölti – írja a Ripost.

Borítókép: Fülöp herceg 2020 júliusában Windsorban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!