megbirkózik vele

2020.09.13. 17:30

Nicolas Cage igazán őrült figurát játszik az első tévésorozatában

A színész a Tiger King-ből ismert Joe Exoticot fogja alakítani.

US actor Nicolas Cage speaks during a press conference for his new movie "Jiu Jitsu" in the Cypriot capital Nicosia on June 29, 2019. - The movie is currently being filmed in Cyprus. (Photo by Iakovos Hatzistavrou / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Az Amazonnál landolt Nicolas Cage első sorozata, amelyben a színész a Tiger King-ből ismert Joe Exoticot fogja játszani – írja az Origó.

Az Amazon fogja bemutatni Nicolas Cage első tévés projektjét, amelyet a Netflix sikeres dokumentumsorozata, a Tigrisvilág (Tiger King: Murder, Mayhem and Madness), illetve a Texas Monthly egyik terjedelmes cikke, a Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild ihletett.

Mindkét alapanyag hőse az excentrikus Joe Exotic, egy drogfüggő, fegyvermániás alak, aki egykori állatkert-tulajdonosként tigrisekkel birkózott, amíg állatkínzás miatt el nem ítélték – aztán pedig azért is börtönbe zárták, mert bérgyilkost küldött egy riválisára.

Az idén márciusban bemutatott dokumentumsorozat – amelynek előzetese fent látható – óriási siker lett, tíz nap alatt közel 35 millió nézőt vonzott, az Egyesült Államokban nyilvános vitát is indított, amibe több híresség beszállt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!