Ország-világ

2020.09.09. 06:34

Katie Holmes újra szerelmes

Emilio Vitolo nyolc évvel fiatalabb a színésznőnél, és egy felkapott étterem konyhafőnöke.

14 January 2020, Berlin: Katie Holmes, US actress, comes to the show of the label "Marc Cain" during the Berlin Fashion Week. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa

Forrás: dpa/AFP

Fotó: Britta Pedersen

A 41 éves Katie Holmes beláthatta, hogy semmi jó nem sül ki belőle, ha filmsztárral kezd viszonyt. A Batman: kezdődik! színésznője nem csak Tom Cruise-zal járta meg, de Jamie Foxx-szal való hat évig tartó kapcsolata sem volt tündérmese, hiszen a színész mellette is falta a nőket – írja a hirado.hu.

És mindehhez társul a reflektorfény, hiszen két szerelmes híresség esetén a bulvárlapok érdeklődése exponenciálisan növekszik.

Így talán némi tudatosság lehet abban, hogy Katie új társát nem a szórakoztatóiparban kereste. A Dailymail információi szerint ezúttal egy 33 éves séfbe, bizonyos, Emilio Vitolóba habarodott bele, akivel a lesifotók alapján csókban forrt össze a minap.

Emilio apjáé az az Emilio's Ballato nevű étterem a SoHo-ban, ahová olyan sztárok járnak, mint Whoopi Goldberg, Joe Jonas, Justin Bieber, Rihanna vagy Bradley Cooper.

Borítókép: Katie Holmes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!