kicsit beijedt

2020.08.01. 12:40

Rihanna elárulta, melyik volt a legkínosabb ruhája

Attól tartott, hogy mindenki kiröhögi.

(FILE) Rihannas Charity Donates $5 Million for Global Coronavirus COVID-19 Pandemic Relief. Rihannas charity organization, the Clara Lionel Foundation, has donated $5 million to support efforts combating the novel coronavirus. HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 14: Singer Rihanna (Robyn Rihanna Fenty) wearing a John Galliano evening coat from William Vintage along with a necklace and bracelets by David Webb arrives at the AFI FEST 2019 - Opening Night Gala - Premiere Of Universal Pictures Queen And Slim held at the TCL Chinese Theatre IMAX on November 14, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP / Image Press Agency / NurPhoto

Fotó: Xavier Collin

Az évente a New York-i Metropolitan Múzeumban megrendezésre kerülő Met-gála a mai napig is az egyik legsikkesebb adománygyűjtő rendezvény, melyet a sztárok szó szerint kifutónak használnak – írja a hirado.hu.

Ez persze nem meglepő, hiszen a gálának a múzeum “divat” részlege ad otthon, így aztán a hírességek a divattervezők legvadabb elképzeléseit mutatják be a vörös szőnyegen.

A 2015-ös gálán Rihanna vitte a prímet a sárga, műszőrmével díszített Guo Pei ruhájával. Nem lövünk mellé a jelzővel, ha azt mondjuk, a kreáció grandiózus volt és merész. Ezzel viselője, Rihanna is egyetértett, sajnos azonban az esemény bohócának is érezte magát épp emiatt.

„Emlékszem mennyire féltem kiszállni a kocsiból, úgy éreztem, hogy sokat vállaltam be.

Elhajtottunk a vörös szőnyeg mellett és csak estélyiket láttam.

Azt hittem, hogy az emberek nevetni fognak rajtam, hogy bohóc vagyok és ez túl sok”

- mondta az Access című magazinműsorban az énekesnő.

S bár ő ezt a ruhát tartja karrierje eddigi legkínosabb választásának, valójában senki sem nevetett, ellenben taps fogadta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!