Gólyahír

2020.06.14. 12:17

Titokban anya lett Iggy Azalea

A rajongók most azt találgatják, ki lehet a világhírű rapper gyermekének apja.

Az ausztrál Iggy Azalea (Amethyst Amelia Kelly) koncertje a Hajógyári-szigeten a 25. Sziget Fesztivál második napján, 2017. augusztus 12-én.

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Titokban édesanya lett Iggy Azalea. A 30 éves ausztrál rapper a rajongóit is alaposan meglepte szerdai bejelentésével, miszerint van egy kisfia – írja a Bors.

Van egy fiam. A megfelelő pillanatot vártam ezzel a bejelentéssel, de ahogy telt az idő, rá kellett jönnöm, hogy egy ekkora hír megosztása a nagyvilággal mindig szorongással jár. Szeretném megóvni a magánéletét, de a létét sem akartam titkolni. Szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire szeretem őt

– közölte Azalea az Instagram-oldalán.

A rapper azonban sem azt nem árulta el, hogy mikor született a kisfia, sem azt, hogy ki az apja. A rajongók azt találgatják, a gyerek Playboi Carti amerikai rappertől születhetett, aki – pletykálják – el is jegyezte Azaleát. Ám ezt a pár (egyelőre?) nem erősítette meg.

Borítókép: az ausztrál Iggy Azalea (Amethyst Amelia Kelly) koncertje a Hajógyári-szigeten a 25. Sziget Fesztivál második napján, 2017. augusztus 12-én

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!