Az erő legyen veled

2020.06.22. 15:12

Nem szerepel többet Star Wars-filmben Oscar Isaac

Hacsak nem akar egy új házat venni vagy ilyesmi.

Oscar Isaac amerikai színész (k) a Csillagok háborúja: Skywalker kora (Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker) címû filmjét népszerûsítõ rendezvényen Tokióban 2019. december 11-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Majama Kimimasza

Poe Dameronként három Csillagok háborúja-filmben is szerepelt Oscar Isaac, akit a Deadline interjújában arról faggattak, van-e esélyt arra, hogy ismét láthassák a rajongók egy folytatásban vagy spin-offban – írja a hirado.hu.

Nagyon élveztem a filmek kihívását, és hogy ilyen sok kiváló színésszel, művésszel, jelmez-tervezővel és designerrel dolgozhattam együtt, jól szórakoztam. Hogy visszatérek-e, valószínűleg nem, hacsak nem akarok egy új házat venni vagy ilyesmi”

– utalt arra Isaac, hogy a pénz azért nagy úr.

Korábban John Boyega is hasonlóan nyilatkozott. Ő sem tervezi a visszatérést, a Disney+ streaming-szolgáltatónak készülő sorozatokban és filmekben pedig nem lát kihívást.

Borítókép: Oscar Isaac amerikai színész (k) a Csillagok háborúja: Skywalker kora (Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker) című filmjét népszerűsítő rendezvényen Tokióban 2019. december 11-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!