Járvány

2020.05.28. 15:49

Újabb kihívója lehet a visszatérő Mike Tysonnak

Tyson Fury kész ringbe szállni Mike Tyson ellen, s ha létrejön a mérkőzés, a profi boksz egy jelenlegi nehézsúlyú világbajnoka csapna össze egy korábbi világbajnokkal.

On October 30th 2018 retired boxing stars Mike Tyson and Mikkel Kessler held a press conference at Hotel Scandic, Koedbyen, in Copenhagen. This was in preparation for their joint talkshow at the Circus Building later that evening. The show centers on the ups and downs of their lives and has an audience question session after.

Forrás: AFP / Ritzau Scanpix

Fotó: Mads Claus Rasmussen

A WBC szervezet övét birtokló brit öklöző hajlandóságáról a BT Sport számolt be.

„Felhívtak és megkérdezték, szeretnék-e bemutató mérkőzést vívni Mike Tysonnal. Pozitív választ adtam: az ördögbe is, miért ne?”

- nyilatkozott a 31 éves Fury.

Az 53 éves amerikai Mike Tyson, aki legutóbb 2005-ben bokszolt, április végén jelentette be, hogy visszatér a ringbe.

Azóta többen is jelezték, hogy szorítóba lépnének ellene.

Fury ugyanakkor arra is kitért, hogy a jelenlegi koronavírusos világhelyzet nagyon nem kedvez a boksznak, s ő különösképpen ellene van a nézők nélküli sportnak.

„Az igazi nagy küzdelemhez tömeg kell. Ha üres teremben bokszolnék, nem érezném, hogy valódi a harc, az egész olyannak tűnne, mintha edzésen lennék”

- mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!