gyermekáldás a láthatáron

2020.05.20. 15:30

Nyár végére apa lehet Joaquin Phoenix

A Joker Oscar-díjas főszereplőjének párja, Rooney Mara már a hatodik hónapban jár.

US actor Joaquin Phoenix (L) and partner US actress rooney Mara arrive for the premiere of Warner Bros' "Joker" at TCL Chinese Theatre in Hollywood on September 28, 2019. (Photo by JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Jean-Baptiste Lacroix

Bár a pár nem nyilatkozott a témában, több forrás is megerősítette, hogy hamarosan bővül a család– írja a Harper’s Bazaar nyomán a Hirado.hu.

A titkolózás egyébként érthető, ha tudjuk: Joaquin Phoenix és Rooney Mara eddig sem teregették a nyilvánosság elé életük minden részletét, nyilvánosan is csak a februári Oscar-gálán mutatkoztak együtt először, noha már tavaly óta jegyben járnak.

Először 2013-ban játszottak együtt A nő című filmben, de nem kezdtek el azonnal randevúzni. Csak öt évvel később, a Mária Magdolna forgatásán vált világossá számukra, hogy erős vonzalom van közöttünk, innentől kezdve pedig már nem halogatták az összeköltözést sem.

A karantént egyébként a beszámolók szerint együtt töltik Los Angeles-i otthonukban, most ez a legbiztonságosabb a mama és a baba számára is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!