Járvány

2020.04.30. 19:13

Tom Hanks vérplazmájával segíti a koronavírussal fertőzött betegeket

A színész kigyógyult a betegségből, így a vére most különösen értékes a kutatók és orvosok számára.

(FILES) In this file photo taken on November 07, 2018 Actors Tom Hanks (L) and his wief actress/singer Rita Wilson attend "JONI 75: A Birthday Celebration" Live at the Dorothy Chandler Pavilion in Los Angeles on November 7, 2018. - Hollywood megastar and coronavirus survivor Tom Hanks has written a comforting letter to a bullied Australian boy called Corona and gifted him a cherished typewriter bearing the same name. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Tom Hanks mindent megtesz azért, hogy segítse a koronavírus elleni harcot – írja cikkében az E News alapján a Híradó.

Mint ismeretes a színész az ausztráliai Gold Coast városban, Elvis Presley-ről forgatott egy filmet, miután azonban megjelentek nála és feleségénél, Rita Wilsonnál a tünetek, kórházban kerültek elkülönítésre. S bár jó néhány hétbe beletelt, már mindketten felgyógyultak, és haza is tértek Amerikába.

A sztárpár néhány napja jelentette be, hogy vért és plazmát adnak kutatási célokra, utóbbiról most fotót is közzétett a híresség.

 

“Itt a múltheti plazma adag. Micsoda mennyiség! Egy kis papírmunka után épp olyan, mintha pihiznél egy kicsit.” – büszkélkedett adományával Tom.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!